Post by trucheatwberlime on Feb 6, 2022 4:30:48 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudz izturības ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Tas ir ļoti forši, bet dažreiz tas ir biedējoši, jo, kad es staigāju, NPC staigāja ar sarkanām acīm, un tas ir biedējoši, tāpēc es neesmu spēlējis 1 gadu, bet, kad es atkal piesakos visos NPC, kur ir sarkanas acis.
Tā spēle ir ļoti laba bet piepilda daudz vietas atmiņa tāpat 5 zvaigznes Spēlē ir ļoti laba pati pasevim😃😍
😂😂👍👍👍💩💩👍👍👍💵💵$$$
Man liekas kad laba
Es domāju, ka spēle ir 7,5/10, jo man patīk, kā jūs varat sist visiem ar galvu un jūs varat tos satvert ar mēli un vilkt visur apkārt, vadības ierīcēm ir vajadzīgs laiks, lai pierastu, un ir dažas kļūdas. Bet vienalga laba spēle👍
Šī spēle ir patiešām laba, bet grafika ir slikta, ir daudz kļūdu, un tās lejupielāde aizņem pārāk daudz laika, pretējā gadījumā spēle ir lieliska un jautra
NAV TIK LABI, TAS ĻOTI kaitinošas, KAD ATVERU SPĒLI, EKRĀNS KĻŪST BRŪNAS UN SASALST, ES ĻOTI VIEGLI SAKSOSIES, LŪDZU, LABOJIET TO 😡😡😡😡😡😡😡😡
Tā ir jauka spēle, man tā patīk 😀 un jūs to spēlējat, tā ir laba nē, tā ir laba laba laba 👍
Šī spēle ir pārsteidzoša, un man tā patīk, taču ir dažas problēmas, pirmkārt, tās lejupielāde prasa MŪŽĪGI, un, otrkārt, tā aizņēma visu manu GB, un man bija tikai 3 lietotnes.
Noziegumu un kazu simulators? KĀPĒC NE ŠĪ SPĒLE, KAS IR PILNA SPĒLE
1/10 Katru reizi, kad mēģinu spēlēt spēli, tā avarē un spēle aizņem pārāk daudz vietas. Es neiesaku spēlēt šo spēli.
Goat Simulator სიმულაცია mbnv
1 zvaigzne, tu zini, kāpēc es paskaidrošu 1. tā nereaģē 2. tajā ir kļūda 3. tajā ir kļūda un pēdējā ir 4. Spēle ir slikta🤣🤣🤣
Tā ir laba spēle, taču to ir grūti kontrolēt, taču es ieteiktu, jo tā ir bezmaksas
Goat Simulator Simulacijske igre mfxp
Atkritumi !!!!! Tas tik atpaliek UN BUGGY !!!!! Es pat nemāku spēlēt!!!!!!! MISKAS SPĒLE!!!!
Esmu tiešām vīlies. Man ļoti patīk šī spēle, bet citos līmeņos (skola, pilsēta) teikts, ka tie ir jāiegādājas. Atvainojiet, bet 3–4 gadus atpakaļ es iegādājos spēli par 74,99 ZAR, un toreiz tā darbojās. Esmu mēģinājis sazināties ar jums, izmantojot klientu apkalpošanas dienestu jūsu vietnē, jau vairāk nekā nedēļu, un es joprojām gaidu atsauksmes. Izņemot ŠO, spēle ir patiešām laba un ieteiktu. Grafika ir lieliska. Kontrole ir kārtībā. Spēle ir ļoti aizraujoša. Man patīk šī spēle, bet es to nevaru spēlēt.
tā ir lieliska, un vienīgā problēma ir tā, kāpēc pārējā pilna spēle ir tāda, ka jums ir jāmaksā? lai gan lieliska spēle.
pilnīga krāpniecība, jums vajadzētu paātrināt ielādi, jo es nevaru tik ilgi gaidīt
Kādu iemeslu dēļ tas ir tā, it kā kaza vienmēr skraida apkārt, dažreiz to ir grūti savaldīt, bet tas joprojām ir ļoti jauki un aizraujoši, man patīk rīkot ballītes, es esmu ballīšu dēka
Ļoti slikti, nevarēja lejupielādēt šo spēli. Tas turpina apstāties pie 2%, vai man ir jāatliek vieta vai kaut kas cits? Tā kā tas turpina to darīt, lūdzu, novērsiet šo problēmu
Ļoti laba spēle, bet aizņem 1 gb
Goat Simulator Παιχνίδια προσομοίωσης htlv
Tas ir jautri, BET ir daudz pirkumu lietotnēs, taču tas ir ļoti labi izgatavots! Es spēlēju stundas bez gala, joprojām izklaidējoties ar tās vienkāršoto, bet kalnaino mehāniku
Man patīk bet nevar ielādēt(1,11GB)
Es domāju, ka tas ir smieklīgi šausmīgi. Es IZNIEKOTS MINŪTES UN MINŪTES, GAIDOT, LĪDZ TĀ LĀDĒSIES, un viss, ko es saņemu, ir izmests, izlabojiet to tūlīt! Es izmantoju huwei
Iestrēdzis ielādes ekrānā
Šī spēle ir ļoti jautra, bet kāpēc 3 zvaigznes, jo ir tik ilgi lejupielādēt šo spēli
Spēle ir forša. Bet žēl ka naver braukt ar automašīnu.
Veicot bezmaksas izmēģinājuma versiju, vienkārši uznirst, un ir taimeris, ielieciet to un apturiet taimeri
Tas ir labi, bet dārgi ielieciet to bez maksas un pievienojiet vairāk kazu un cilvēku
Kad sāku spēlēt, es pazaudēju visas savas monētas un visas kazas paies mūžīgi, kamēr es dabūšu visus kazas kafijas traipus, lūdzu, atdodiet manas kazas un monētas
šī spēle nedarbojās kazas simulatorā
Forša kaza
Šī spēle ir ļoti mainījusies. Vecais man patīk vairāk
Es šai spēlei piešķīru tikai 3 zvaigznes, jo atceros, ka spēlēju šo spēli pirms dažiem gadiem un pirms dažiem gadiem, es izbaudīju šo spēli un man kļuva arvien interesantāka spēle. 2 gadus vēlāk (kas bija šodien) šodien tas kļuva daudz , daudz SLIKTĀK. Tā dēļ es kļuvu vēl vairāk vīlies, jo man ir jāatbrīvojas no citām savām spēlēm, kas mani ļoti sarūgtina un kaitina. Ja tas notika arī ar citiem spēlētājiem, es novērtēšu šo 1 zvaigznīti. (Es nezinu, vai varu novērtēt ar 0 zvaigznēm) Nu, vai varat to salabot?
Goat Simulator असल की नकल वाले गेम nymi
Mighty Party Role Playing czpz
Tā ir laba spēle un pārsteidzoši laba grafika, un, lūdzu, pievienojiet vairāku spēlētāju režīmu, to būtu jautri spēlēt ar draugiem un laba spēle
ESI KAZA TU MANI APVAINOJI 😂
Grafika lieliska pievienot funkciju var izveidot rakstzīmes un dažus notikumus
Patiešām jautra spēle, ļoti iesaku, tā ir tik aizraujoša un atkarību izraisoša jau no brīža, kad to ieguvu, tā ļoti ieteicama, es ļoti iesaku