Post by dilinshardbootsta on Feb 22, 2022 19:25:36 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu qızıl kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD 2022 version ▞▞▞
Bu, mənim oynadığım ƏN YAXŞI puzzle oyunudur! Ümumiyyətlə, bulmacaların böyük seçimi! Bəzən tapmaca parçasını yerləşdirməyə çalışarkən, fon seçimi görünür və ona mane olur. Sadəcə mən ola bilərəm, telefonumun ekranı həssas ola bilər. Tapmaca parçaları hərəkət etməyən barmaqlarım ekrana dəydi, bu da yəqin ki, problemə səbəb olur! Videoya baxdıqdan və ya sorğunu tamamladıqdan sonra kartları çevirmək üçün tez-tez fasilələr bir növ zəhlətökəndir. Kaş ulduzun yalnız 1/2-ni ala biləydim
Tətbiqin çoxlu əlavələri var və onları silmək üçün tapmacaları bir araya gətirmək üçün ayda 14,99 dollar xərcləməlisən. Bu tamamilə redikulalardır! Bəli, siz limitsiz bulmacalar və s. alırsınız. Bununla belə, onların rəqəmsal bulmacaları bir araya gətirmək üçün yaxşı bir yolu var və siz pul ödəməli olmayan bulmacalar əldə edirsiniz. Sadəcə bir ton videoya baxmaq lazımdır.Mən hələ də proqramdan istifadə edirəm, lakin onların yüksək qiymətlərini ödəməkdən imtina edirəm.
Mən bulmacalar etməyi sevirəm
Davamlı reklamlar çox qıcıqlandırır.
COXXX GÖZƏLDİ YÜKLƏMƏYƏ DEYER NƏNƏ CANİ
Bulmacaları sevirəm, arzu edirəm ki, daha çox pulsuz olsun, yeni idi
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD ধাঁধা gfo
Həqiqətən gözəl puzzle oyunu. Amma çoxlu reklam var. Mən başa düşürəm ki, pulsuz oyun üçün reklamlar olmalıdır, lakin hər tapmacadan sonra sizin reklamınız olur.
Gözəl şəkillərlə həqiqətən asılılıq yaradır. Sadəcə yaxşılaşmağa davam edir.
Bu oyunu sevirəm, bu, mənim gecə istirahət etməyin ən sevimli üsuludur!! Böyük çeşid və seçimlər!!
Bu proqramla nə baş verdiyini bilmirəm, lakin mən həmişə şəbəkə ilə məşğul olan xəta mesajı alıram və o, məndən sonra yenidən cəhd etməyi xahiş edir! Guya düzəldilib, amma aydın deyil! Mən artıq Uninstaller etdim və oyunu yenidən quraşdırdım, yenə də eyni səhvləri alıram. Bu, həqiqətən gözəl oyun idi və işdən sonra istirahət etmək üçün əla bir yol idi.
👍🏻
Mən bu proqramı bəyənirəm və hər gün oynayıram. Mən ona 5 ulduz verərdim: istisna olmaqla: 1 ulduz silindi, çünki proqramın gündə ən azı bir dəfə qəzaya uğrayacağına zəmanət verilir; 1 bir ulduzu sildi, çünki siz onu yükləməzdən əvvəl dostlarınızın tapmacasını görə bilmirsiniz.
Indi yukleyirem ama ela olacagindan eminem
Bulmacalardan həzz aldım, lakin çoxlu reklam
Çox sayda reklam və tapmacaları tamamlamaqla qazanılan pul kifayət deyil.
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD Puzzle kmui
Görünür, hazırda bununla bağlı bəzi problemlər var. Hazırda Disney kolleksiyaları üzərində işləyirəm, lakin başa düşdüm ki, tamamladığım tapmacaların seçdiyim tapmaca ilə heç bir əlaqəsi yoxdur. Demək istədiyim odur ki, “Gözəllik və heyvan” üzərinə klikləyirəm və “Alisa möcüzələr ölkəsində” tapmacasını alıram. Alisa möcüzələr ölkəsində klikləyirəm və artıq tamamladığım Yatan Gözəlliyi əldə edirəm. Silinmə də problemi həll etmir. Əks halda bu yaxşıdır
Çox sağ olun, mən bu Yapboz tapmacasını bəyənirəm, lakin bitirdikdən sonra növbəti səviyyəyə qayıtmaq çox vaxt aparır
Bu oyunu subvay surfersden tüklüyürem 790 200 verir
Yapboz bulmacalarından zövq alıram və daimi, fasiləsiz reklam pop-upları olmasaydı, sizi daha yüksək qiymətləndirərdim.
🌹🖤
Siz hələ də tapmaca ilə məşğul olduğunuz zaman təsadüfi olaraq reklamlara gedir, o zaman tapmacanı geri qaytarmaq çətindir. Bulmacaları sevdiyim üçün onunla bağlı qalmağa çalışdım, lakin bu, çox zəhlətökən olduğu üçün indi silmək qərarına gəldim
əladı hər kəsə edirəm
Ulduzları əldə etmək çox çətindir, xahiş edirəm toplamağı asanlaşdıra bilərsiniz, çünki mən 5 və ya 10-a qədər səviyyəyə qalxmaq istəyirəm, amma bu qədərdir, zəhmət olmasa, ulduzları əldə etməyi asanlaşdırın. Amma Mən Düşünürəm ki, Bu, Həqiqətən Yaxşı Oyundur, bəli.
Gözəl
Tətbiqi təsadüfən sildim və həqiqətən quraşdıra bilmədim və 5000 mükafat xalına malik olanı yenidən tapa bilmədim bütün əlavələri bəyənmirəm onlar ən zəhlətökəndir hələ də əlavələrin şərhinə nifrət edirəm bütün reklamlardan çox əsəbiləşdim
Birləşdirmək üçün müxtəlif bulmacalar. Ən yaxşı pqqrt odur ki, parçaları itirə bilməzsən.
Mən bunu Kindle-də oynayıram. Bütün əlavələri xatırlamıram. Mən tapmacaları sevirdim, amma reklamı görməkdə çətinlik çəkirəm ki, fırlanmağı dayandırsın və mənə reklam verin ki, gündəlik tapmacamı əldə edim. Bu hər gün olur. Hətta reklamın görünməsi üçün mənə saatlar lazımdır. Mən başa düşürəm ki, reklamlar xərcə kömək edir, lakin lütfən, reklam spinnerinizi düzəldin, yoxsa oyunu siləcəyəm. Təəssüf ki, mən bulmacalar etməyi sevirəm, amma gündəlik tapmacamı əldə edə bilməməyimə dözə bilmirəm.
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD თავსატეხი isnk
Bir çox reklam üçün əksər oyunçular kimi. Pulsuz oyun üçün əldə etdiyiniz budur.
Əla çox gözəl
Çox əyləncəli və yaxşılaşdıqca oyununuzu inkişaf etdirə bilərsiniz!💛 Oynamaq çox faydalıdır! Hələ! Bu oyunu sevirəm!
Bu mükəmməl oyundur, bu oyunu bəyənirəm və mən bu oyunda bir az fikir işlətməliyəm
Görünüşümü 5-dən 0-a dəyişdim, çünki o, artıq planşetimdə işləmir, onu sildim və yenidən quraşdırdım və heç nə dəyişmədi.
Find The Differences - Spot it Atjautības spēles oifn
Bulmacalar etməyi sevirəm və uşaqlarım da onlardan zövq alırlar
Mən oyun oynayarkən kəsilməyi sevmirəm və bu proqram bunu tez-tez edir. Üstəlik, bir tapmaca parçasına kliklədiyiniz zaman o, lövhəyə keçməyəcək. Ləzzətli bulmacalar, lakin həddən artıq əngəl. Mən bunu tövsiyə etməzdim.
Əıa
Bu tapmaca əvvəllər əla idi. Planşetimdə 2 1/2 ildən çoxdur. Disney tərəfindən ələ keçirildiyindən, o, getdikcə daha qeyri-sabit oldu və daim dondurulmaqla yanaşı, böyük bir batareya donuzuna çevrildi. Başqa tapmaca proqramları var.
Bütün əyləncəli bulmacaları almaq məcburiyyətində olmasaydınız, daha yaxşı olardı.
Mən artıq tapmacalardan zövq alıram və bu oyunu etmək çox əyləncəlidir.
5 ulduz verərdim. Bulmacalar kimi, yaxşı müxtəliflik, manipulyasiya etmək asandır. Bununla belə, əlavələr çoxlu reklamlarla qıcıqlandırır.
Yuklemeye deyer
Cuper oyundur
Ela ela hemde çox ela oyundu çox tovsiye edirenm ela oyundu bu🥰
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD Головоломки ntd
Mən bu Yapboz tapmacasını çox bəyənirəm. Həll etmək çox maraqlıdır və bu, zehninizin bulmacaları həll etməyə işləməsinə kömək edir. Çox maraqlıdır!!!
Yaxşı pis demək olmaz
Mən bu tapmacaları sevirəm, sadəcə VIP abunə haqqını ödəmədən daha çox tapmaca parçasının olması lazım olduğunu düşünürəm. Ümid edirik ki, yeni yeniləmə müxtəlif tapmaca ölçüləri ilə tezliklə gələcək
Gündəlik tapmacanı oynamağa çalışdığım zaman o, mənə oynamağa icazə vermir. Əsas ekranıma qayıdır
Düşünürəm ki, sikkələrlə aldığınız tapmacaların hamısının kilidi açılsaydı, səliqəli olardı. Yalnız bəziləri deyil, qalanını abunə ilə ödəməlisiniz.
Huzur verici. Cox gozel